Mossos Esparreguera

L’operatiu policial ha detingut una persona relacionada amb la mort. Foto: Arxiu/Mossos

Segons informa l’ACN i ha confirmat l’Ajuntament d’Òdena, els Mossos d’Esquadra han detingut una persona presumptament relacionada amb la mort violenta d’una dona de 29 anys a Esparreguera. Es tracta de l’exparella de la jove, que era veïna d’Òdena i tenia una nena de quatre anys.

La víctima va ser trobada morta en una carretera d’Esparreguera, el passat diumenge al vespre, després que els Mossos van rebre un avís cap a tres quarts de la nou de la nit. El jutjat d’instrucció número 3 de Martorell es va ocupar de l’aixecament del cadàver.

Descarten un accident de cotxe

Després d’un primer moment en què es va treballar en la hipòtesi d’un accident de trànsit, posteriorment es va descartar i el cas va passar a mans de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos, que ha trobat indicis d’apunyalament.

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha expressat la consternació del municipi a les xarxes. “El masclisme mata. Enguany són ja 37 les víctimes de dones que han mort en mans de les seves parelles o exparelles. Inadmissible”, ha denunciat l’alcalde. L’Ajuntament ha convocat un minut de silenci per aquest mateix dimecres. La concentració serà pocs minuts abans de dos quarts de set de la tarda, quan estava convocat el Ple municipal ordinari del mes de maig. De la mateixa manera, s’ha ofert suport institucional a l’Ajuntament d’Òdena “per fer front a aquest tràgic succés”.

El consistori d’Òdena, per la seva banda, ha expressat el seu condol i ha convocat un minut de silenci per aquest dijous a les set de la tarda davant de l’Ajuntament de la població de l’Anoia.

Investiguen la mort violenta d’una dona que ha aparegut en una carretera d’Esparreguera
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram