Martorell Enllaç

Una imatge de l’estacióp de Martorell-Enllaç dels Ferrocarrils. Foto: Govern

El departament de Territori de la Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), ha adjudicat aquest dijous la redacció d’un estudi que ha de determinar el millor lloc per construir una nova estació a la línia Llobregat-Anoia, entre les estacions de Martorell Enllaç i Abrera.

El document haurà d’estar enllestit en un màxim de 9 mesos i analitzarà entre dues o tres localitzacions per a l’estació. Per cada opció, s’haurà de determinar la inversió necessària per a l’obra. El baixador ha de donar servei al polígon de ca n’Amat, on hi ha la fàbrica de Seat, al Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible i a l’Hospital Sagrat Cor. L’anàlisi s’ha adjudicat per un import de 31.450 euros.

Tal com ha detallat la consellera de Territori, Esther Capella, l’anàlisi també haurà de considerar les solucions necessàries per veure “com permetre la connectivitat d’aquelles persones que van a peu o en bicicleta”.

L’estudi que s’ha de fer haurà d’incloure les dades de mobilitat d’aquella zona, un resum dels diversos estudis realitzats fins ara, l’anàlisi de la rendibilitat socioeconòmica i el càlcul de la demanda de l’estació dels diferents escenaris.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram