servei mediacio abrera

Servei de Mediació d’Abrera. Foto: Ajuntament Abrera

Des del 21 de gener i fins avui, Abrera ha celebrat la Setmana de la Mediació. L’objectiu de les diferents activitats ha sigut promoure la resolució de conflictes, afavorir la convivència i promocionar el servei gratuït que s’ofereix des de l’Ajuntament perquè els ciutadans hi puguin participar.

Les activitats, emmarcades en el Dia Europeu de la Mediació, han estat pensades per a totes les edats i han consistit en un conta-contes per a infants, un taller familiar de resolució de conflictes i diverses parades informatives en alguns punts del municipi.

Una de les novetats d’enguany és l’estrena del projecte educatiu d’acompanyament als centres escolars, que ja s’ha començat a desenvolupar en alguns d’ells. La iniciativa ofereix suport tècnic i acompanyament per tal de donar eines al personal docent des de la mediació. El propòsit és fomentar la cultura del diàleg i la gestió i resolució positiva dels conflictes al dia a dia de les escoles i de la comunitat educativa.

Giulia Mirto, regidora de Mediació, declara que la finalitat de tot plegat és “apropar el servei de mediació a la nostra ciutadania”. Cal recordar que es tracta d’una opció gratuïta on s’ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència que puguin sorgir.

Per fer ús del servei de mediació es pot acudir presencialment a l’edifici de Serveis Socials, trucar al 93.770.29.11 o escriure a [email protected].

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram