manel balcells conseller salut

El conseller de Salut, Manel Balcells, durant el Ple al Parlament. Foto: Bernat Vilaró/ACN

Manel Balcells, conseller de Salut, ha garantit que durant les properes setmanes el Departament farà “un replantejament total” del model de governança, el funcionament i l’estructura de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.  Balcells s’hi ha referit durant una pregunta a la sessió de control al ple arran del tancament temporal del centre de parts naturals de l’hospital.

El conseller de Salut ha admès que tenen “un problema” amb el centre sanitari: “amb les urgències, la governança, el dimensionament, l’equipament, etc. És una fundació on entrarem a parlar de la governança del centre; ens preocupa, ens ocuparà i ens ocupa”.

Sobre el tancament temporal del centre de naixements, Balcells l’ha atribuït a un “problema laboral”, després que cinc llevadores dimitissin en bloc per “disfuncions” amb el cap de servei. El conseller ha garantit que estan treballant per tornar a obrir el centre “en breu temps”. També ha assegurat que és un model que agrada al Departament i que pretenen continuar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram