plaça Pere Teixiné

Nova zona per fer exercici a la plaça Pere Teixiné. Foto: Ajuntament Martorell

Els canvis a la plaça Pere Teixiné han fet d’ella un lloc més diàfan, sense els sorrals i amb noves zones infantils i per fer exercici a l’aire lliure, en aquest cas amb paviment de cautxú. Amb tot, de l’espai s’ha mantingut tant la pista tancada per jugar a futbol sala i a bàsquet, com els quatre xiprers que es troben al centre de la plaça i que li donen el nom pel qual és coneguda popularment: “Los cuatro pinos”.

Dels 5.500 metres quadrats que ocupa l’illa, 1.350 s’han dedicat a les noves voreres. A més, s’han destinat 250 metres quadrats per aparcament, el que suposen 22 noves places.

Durant les obres s’han retirat 59 arbres, 10 dels quals s’han trasplantat al passeig de Catalunya, i se n’han plantat 62 de nous. A la remodelació de la plaça també hi ha hagut lloc per 350 metres quadrats de gespa. Pel que fa al mobiliari, s’ha renovat al complet amb 25 bancs, 10 butaques i 9 papereres.

Durant la inauguració, l’alcalde Xavier Fonollosa va declarar que havia sigut la mateixa associació de veïns de Torrent de Llops i rodalia que “demanava de manera expressa i encertada un espai diàfan per poder fer més activitats”. Tant és així, que la regidora de Serveis Urbans i Via Pública, Elisabeth Plaza, també va voler agrair a l’entitat perquè haver treballat conjuntament amb el consistori i haver “definit moltes parts del projecte”. La plaça Pere Teixiné és un lloc central pel barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram