Llums de Nadal a la Rambla

Llums de Nadal a la Rambla de les Bòbiles. Foto: Facebook Xavier Fonollosa

Les compres nadalenques són una oportunitat imprescindible per a la viabilitat del comerç local i les botigues l’encaren “amb moltes ganes i molta il·lusió”, tal com explica Marc Casasayas, president de l’Associació de Comerciants Nou Martorell. Enguany, l’Ajuntament encendrà les llums de Nadal entre el 2 de desembre i el 7 de gener, una setmana més tard de l’habitual i s’apagaran uns dies abans.

L’alcalde Xavier Fonollosa detallava al seu compte d’Instagram que el consistori segueix “donant suport a la campanya comercial més important de l’any per al petit comerç” i també destacava el “gest real d’estalvi energètic”. El batlle també afegia que no s’han volgut escurçar les hores d’encesa de llums als vespres perquè l’objectiu “és que la gent del nostre poble surti a comprar amb l’ambientació nadalenca ben il·luminada”. Casasayas declara que en aquest sentit, “tots estem en el mateix carro. Si s’ha de reduir, es fa”.

Amb tot, la campanya de Nadal té una cita destacada l’11 de desembre a la rambla de les Bòbiles, on els comerços oferiran productes nadalencs. A més, els clients que comprin a les petites botigues de Nou Martorell des del pont de desembre i fins Nadal entraran en un sorteig perquè se’ls retorni l’import del seu tiquet per gastar-lo en el mateix negoci.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram