reunió afectats

Reunió dels veïns afectats amb l’Ajuntament. Foto: Ajuntament Sant Andreu

Un incendi a l’aparcament d’un edifici situat al carrer de la Riera Canals, que va tenir lloc el passat 23 d’octubre, va acabar perjudicant un total de 83 famílies, que es van quedar sense servei d’aigua per l’estat en el qual van quedar les canonades.

Per aquest motiu, l’Ajuntament va oferir als afectats, després de l’incendi, les instal·lacions municipals en el marc d’un protocol d’emergència que es va dissenyar. Després d’una trobada amb l’alcaldessa Ana Alba, es va acordar que els ciutadans podien fer servir les dutxes del complex poliesportiu de l’Onze durant el seu horari habitual, de les 7 a les 23.30. Pel que fa al poliesportiu Josep Pla, podien acudir-hi fora de l’activitat lectiva de l’equipament, de les 18 a les 22.30. A més, es van habilitar cabines sanitàries, amb urinaris i rentamans, al carrer Doctor Vila.

Altres mesures també van ser proporcionar allotjaments d’emergència a hotels de la ciutat a les famílies amb necessitats especials i l’estacionament lliure als carrers Sant Felip Neri i Guatemala per als afectats.

Tal com explicava Guillem Amorós, cap de guàrdia de Bombers de Catalunya en el moment de l’incendi, a Sant Andreu Televisió, quan les dotacions van arribar al lloc dels fets sortia bastant de fum pels accessos a l’aparcament. Es va fer un rastreig de quins eren els vehicles que s’estaven cremant i es va extingir el foc dels dos vehicles que van detectar que treien flames.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram