Cotxe de Mossos

La detenció va tenir lloc a principis d’octubre. Foto: Arxiu

A principis d’octubre els Mossos d’Esquadra van arrestar un veí de Martorell de 46 anys que tenia un ordre internacional de detenció per tràfic il·legal de persones i immigració clandestina. Se l’acusa d’haver cobrat quasi 950 euros per cap a un grup de marroquins per dur-los en llanxa fins a Espanya.

La policia informa que el setembre de 2017 el detingut hauria organitzat almenys una operació de migració irregular des del Marroc. No es descarta que n’hagués fet altres de similars, ja que li proporcionaven guanys econòmics elevats.

Després de la detenció, els Mossos d’Esquadra el van traslladar als Jutjats de Martorell, des d’on va passar a disposició judicial del Jutjat Central d’Instrucció de Madrid via telemàtica, que en va decretar l’ingrés a la presó de Brians 1, a l’espera de la seva extradició.

A més, l’arrestat també acumulava altres antecedents, entre els quals delictes contra el patrimoni i de maltractament en l’àmbit de la llar. El Grup de Recerca Activa de Fugitius dels Mossos d’Esquadra va prioritzar la investigació sobre l’home fins que va detenir-lo.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram