Javier González PSC Martorell

Javier González, nou candidat del PSC Martorell per l’alcaldia. Foto: PSC Martorell

Javier González és el nou candidat del PSC de Martorell per les eleccions municipals del maig, després de ser triat en assemblea per la militància.

Amb el lema “Reinventem Martorell”, González declara presentar-se amb la voluntat de “construir una ciutat més humana, igualitària, verda i avançada, en la qual la prioritat siguin les persones, la seva qualitat de vida i el seu benestar”.

El nou candidat del PSC explica que aspira “fer de Martorell una ciutat de primera. Per això, faig una crida a participar en el projecte a tothom que vulgui aportar. Volem dur a terme una transformació social, ecològica i digital on el bon futur estigui garantit”.

Javier González és enginyer de telecomunicacions i ara per ara és el director de la Fundació Citilab, un laboratori ciutadà d’innovació social i tecnològica. Pel que fa a la seva trajectòria política, ha sigut regidor durant més de 9 anys a l’oposició i al govern, amb responsabilitats en les àrees de governació, policia local, protecció civil, joventut i polítiques transversals. També ha sigut conseller comarcal del Baix Llobregat i és militant del PSC des de fa quasi 20 anys.

La candidatura per l’alcaldia del PSC, actualment el principal partit de l’oposició a Martorell, era una incògnita després del traspàs de Lluís Tomàs, l’anterior portaveu del partit a Martorell, el desembre de 2021.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram