Festa del Roser

Públic durant les activitats de la Festa del Roser. Foto: Ajuntament Martorell

Ni la pluja ni l’extensa oferta d’activitats de la Festa del Roser d’enguany han sigut un impediment per omplir els actes que s’han celebrat. A causa del mal temps, l’Ajuntament va decidir traslladar tota la programació del dissabte 8 a la tarda a Ca n’Oliveres, que es va omplir de gent per gaudir de la celebració .

La Festa del Most, el pregó a càrrec de la sommelier Meritxell Falgueras, el Vimart i la desfilada de Vi, moda i estilisme es van concentrar a les naus de Ca n’Oliveres, on a mitjanit començava la festa Flaixbac.

Al Vimart, la Fira de Vins i Caves de Martorell, hi van participar quinze cellers de diferents indrets i cinc restaurants del municipi. Amb el canvi d’ubicació, es va unir la fira amb el pregó de Meritxell Falgueras, que va explicar la seva història familiar pel que fa al món del vi i els cellers. El Vimart va repetir el format reposat de l’any passat amb taules i cadires per seure.

A l’última etapa de la Festa del Roser també va tenir lloc la 26a Trobada d’Entitats, on es va homenatjar Montserrat Campmany per la seva tasca solidària al capdavant de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.

La Festa Anual de Flaixbac, que tot i celebrar-se en dijous va esgotar les entrades en un matí, va patir la baixa d’Ana Mena per malaltia. També hi va haver diferents problemes tècnics, com l’apagada de llums inesperada durant el concert de Miki Núñez. Amb tot, les actuacions van ser un èxit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram