Festa Major Collbato

Enguany torna la Salnitrada, el plat fort de la Festa Major. Foto: Ajuntament

Collbató ha començat el compte enrere. I és que només falta una setmana perquè comenci la seva Festa Major. Enguany, en una edició molt esperada que per fi recupera el seu format habitual, amb una vintena d’actes i activitats.

L’entitat Teatre la Forja, que enguany compleix 25 anys, serà l’encarregada de donar el tret de sortida, amb un pregó que tornarà a omplir la plaça de l’Era. L’habitual centre neuràlgic de la celebració, que es convertirà en l’escenari de sopars populars, del correfoc, del Seguici del Pastor, de la Salnitrada i d’altres actes populars i tradicionals. Mentre que la pista esportiva Martí Gil quedarà reservada per als concerts, amb Itaca Band com a cap de cartell, però també amb el grup Koers, Anxovetes, the Sey Sisters i amb el Va Parir Tour de Ràdio Flaixbac.

D’altra banda, en aquesta festa tampoc hi faltarà la programació de caràcter familiar, amb obres de teatre, música per als més petits de la mà de Reggae per a Xic o Pentina el Gat, i també activitats esportives, com els campionats amateurs de bàsquet i futbol sala, la pedalada popular o la competició de petanca.

Un programa carregat de propostes, gràcies a la implicació de les entitats locals, que faran que els collbatonins puguin tornar a gaudir de la seva festa gran amb plena normalitat, però sobretot amb la il·lusió i les ganes que carreguen després de dos anys marcats per la pandèmia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram