El detingut per l’atropellament mortal d’un grup de ciclistes. Foto: Jordi Pujolar/ACN

Un veí de Martorell de 41 anys va matar dos ciclistes i en va ferir tres més, un d’ells de gravetat, el passat 21 d’agost. L’home, que conduïa begut i sense carnet, va ser detingut el mateix dia pels Mossos d’Esquadra i la jutge va decretar el seu ingrés preventiu a la presó, al·legant risc de fuga i reincidència. Les víctimes mortals eren dos homes de 66 i 72 anys, veïns de Rubí (Vallès Occidental).

Els fets van tenir lloc el dia 21 al matí a la carretera C-243c, al terme municipal de Castellbisbal, quan el conductor d’un vehicle va xocar frontalment contra un grup de vuit ciclistes i després va fugir. Un dels ciclistes va morir al lloc dels fets i un altre en arribar a l’Hospital Vall d’Hebron, on havia estat traslladat en helicòpter. Tres ciclistes més van resultar ferits, un d’ells crític, i els altres tres van sortir il·lesos del xoc.

Després de localitzar el turisme de l’atropellament, els Mossos van detenir la nit del mateix diumenge un home de 41 anys. Dimarts, 23 d’agost, l’arrestat va passar a disposició judicial als Jutjats de Rubí, on la jutge va decretar el seu ingrés a presó de forma provisional, comunicada i sense fiança.

L’investigat va reconèixer ser el conductor del cotxe però va assegurar que havia estat un accident involuntari, cosa que contrasta amb la versió d’un testimoni dels fets, un altre ciclista, segons el qual el conductor havia accelerat en lloc de frenar en el moment del xoc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram