Agnès Busquets farà el pregó el dia 13 a Martorell. Foto: Xènia Masó

Martorell té moltes ganes de celebrar, per fi, una Festa Major sense restriccions ni mascaretes, amb actes multitudinaris i, sobretot, amb molta alegria. Només queden dues setmanes perquè això sigui possible i l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració més esperada serà Agnès Busquets. L’actriu, coneguda pel gran públic per les seves imitacions al Polònia de TV3, farà el pregó des del balcó de l’Ajuntament el pròxim dia 13.

Tot i que no en vol revelar els detalls, perquè vol que sigui “una sorpresa”, Busquets ja ha deixat clar a Línia Nord que intentarà que sigui un pregó d’allò més divertit, i no descarta que hi aparegui algun dels personatges que imita habitualment al Polònia. Així que és possible que la reina Letizia o Ada Colau, per exemple, també estiguin presents a la Festa Major de Martorell.

“La Festa Major és un petit solstici”

Tot i que admet que no coneix gaire Martorell (encara recorda, com no podia ser d’una altra manera, el peatge), assegura que ser la pregonera de la festa grossa és l’excusa perfecta per conèixer el municipi.

Sobre el missatge que vol transmetre als martorellencs, ho té clar: “Després de dos anys de desídia, amb festes amb mascaretes i amb tothom assegut, és el moment de recuperar l’esperit del que és una Festa Major, de gaudir i de renéixer”, afirma.

Per a Busquets, “les festes majors són els petits solsticis de cada poble” perquè marquen “un traspàs, el llindar entre un període i un altre”. Així, creu que sense Festa Major no es pot donar per completat un any de vida.

Comença el compte enrere a Martorell
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram