Festa 2019 Martorell

El carrer Josep Vilar de Festa Major, el 2019. Foto: Grisphoto/Ajuntament

Una Festa Major sense concerts no és una Festa Major, i a Martorell tothom ho té clar. Per això, el programa d’aquest any ve carregat de propostes musicals, que tindran com a escenari principal el carrer Josep Vilar, si bé la primera nit l’activitat es concentrarà únicament a la plaça de l’Església. Entre els artistes més destacats que passaran per Martorell del 12 al 16 d’agost hi ha Fangoria, Nancys Rubias, Mojinos Escozíos i Edu Esteve, entre d’altres. No hi faltaran, per descomptat, els DJ, encarregats d’animar la festa fins a la matinada.

Justament, la nit del divendres 12, diversos DJ marcaran el ritme de la Festa Jove, que tindrà lloc a l’aparcament de sota del pont d’Anoia. L’endemà, quan marxi el sol, la plaça de l’Església es convertirà en una pista de ball “plena d’humor”, tal com prometen des de l’Ajuntament, en què es repassaran quatre dècades de la història de la música, amb electrohits, indie, dance, disco… Tot un xou a càrrec de Muerta Sánchez i Ari Korrales.

A partir de diumenge, el carrer Josep Vilar agafarà el protagonisme. Fangoria (Alaska i Nacho Canut) hi presentarà el seu últim disc, Edificaciones paganas, publicat el passat mes de març. Tot seguit, l’orquestra Di-Versiones i el DJ Quim Martínez remataran la nit. Mantenint un to força semblant, la nit de dilluns hi actuaran Nancys Rubias (el grup de Mario Vaquerizo, marit d’Alaska) i Mojinos Escozíos, el grup del Sevilla. Els seguiran el DJ Meneo, que recuperarà els clàssics del pop.

L’última nit serà probablement la més diferent, amb els concerts d’Edu Esteve, un jove cantant que acaba de passar pel concurs Eufòria de TV3, i del grup les Montses, format per cinc nois de Sant Vicenç dels Horts, que interpretaran les cançons del seu disc Enlaire. El DJ martorellenc Guille Placencia, amb la millor música tecno del moment, posarà el punt final als cinc dies de festa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram