Visites teatralitzades Martorell

Els personatges de les visites teatralitzades a l’Enrajolada. Foto: Ajuntament

Cada vegada que a Martorell hi ha festa, l’Enrajolada i el Museu Municipal Vicenç Ros s’hi sumen. Així, un any més, tots dos museus obriran les seves portes d’una manera molt especial: amb les ja tradicionals visites teatralitzades.

El primer torn serà per a l’Enrajolada, la Casa Museu Santacana, que el públic podrà visitar de la mà dels seus antics habitants, com la minyona Antònia, Lluís Rigalt o el mateix Francesc Santacana. Serà el dia 15 d’agost en tres horaris diferents: a les onze, a les dotze i a la una del migdia. L’endemà, a les mateixes hores, es faran les visites teatralitzades al Vicenç Ros, també a càrrec d’alguns dels personatges que han format part de la seva història. En tots dos casos cal reservar entrades al web.

Exposicions

En paral·lel, durant la Festa Major també es podran visitar dues exposicions ben diferents. Al Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis, a més de l’exposició permanent ‘Muxart. Color i composició’, també s’hi podrà veure la mostra temporal ‘Vincles. Bueno, De Córdoba, Galofré i Minoves amb Muxart’.

D’altra banda, al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna es podrà visitar l’exposició sobre el cinquantè aniversari del Centre d’Estudis Martorellencs (CEM) i els quaranta anys d’excavacions a Sant Genís de Rocafort. En aquest cas, a més, hi haurà una visita comentada el dia 14 a càrrec d’Alfred Mauri, vicepresident del CEM.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram