Parada Fira Sant Ponç

La Fira de Sant Ponç només va durar un dia, i no dos. Foto: Ajuntament

L’associació de comerciants del nucli antic de Martorell, Fem Vila, va organitzar el cap de setmana passat la Fira de Sant Ponç. Era la segona vegada que l’entitat feia aquesta fira, malgrat que la primera experiència no havia estat gaire positiva. I en aquesta ocasió tampoc va anar com s’esperava: la fira es va suspendre.

Les parades havien d’estar instal·lades al carrer Francesc Santacana i a la plaça de la Vila dissabte i diumenge, però finalment només s’hi van estar el primer dia, ja que la fira es va anul·lar per les altes temperatures i la manca de clients. “No va anar bé, va fer molta calor i la gent no va baixar”, reconeix el president de Fem Vila, Óscar Monge, que ha pres una decisió ferma: “No tornarem a fer aquesta fira”.

Monge assegura que, després del poc èxit de la primera jornada, els paradistes “es van desil·lusionar molt i van decidir marxar”. El president de l’entitat organitzadora es mostra comprensiu amb aquesta decisió. A més, cal tenir en compte que el cap de setmana passat a Catalunya es van batre rècords de temperatura en un mes de maig, amb una calor pròpia dels moments més calorosos de l’estiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram