Ana Mena Martorell

El concert d’Ana Mena va aplegar unes 7.500 persones. Foto: Grisphoto/Ajuntament

Prop de 7.500 persones al carrer Josep Vilar. Aquesta és una de les grans imatges que va deixar la Fira de Primavera de Martorell d’aquest 2022 i que feia dos anys que no es veia per culpa de la pandèmia. Qui va aconseguir aplegar tanta gent va ser la cantant Ana Mena, que està triomfant no només a Espanya, sinó també a Itàlia i l’Amèrica Llatina. El seu concert la nit del passat 30 d’abril va ser la cirereta del pastís d’una edició de la fira que els martorellencs no oblidaran.

El regidor de Cultura, Andreu González, va destacar especialment la importància d’aquest acte en una entrevista a Ràdio Martorell per fer balanç de la Fira de Primavera. “Se’n fan molt pocs a Martorell i rodalia d’aquestes característiques”, va apuntar. També va subratllar que el concert de Manel del 22 d’abril va congregar més de 800 persones a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, “un volum molt destacable en aquest recinte”.

En termes generals, la celebració d’aquesta fira, que va anar del 19 d’abril a l’1 de maig, va servir per “recuperar el carrer com a espai d’esbarjo i de festa”, en paraules de González, que també va posar en valor l’actitud “cívica i participativa” de tothom que es va acostar als actes.

La llegenda i la pluja

“Em quedo amb el fet que la Fira s’ha fet malgrat l’amenaça de la pluja, que ha estat una constant durant els dos caps de setmana”, deia el regidor de Cultura l’endemà de cloure la celebració. En aquest sentit, un dels actes centrals del programa des de fa uns anys, la representació de la llegenda del pont del Diable, es va haver de fer un dia més tard per pluja. En comptes d’oferir dues funcions el 23 d’abril, se’n va oferir només una el dia 24. Tot i això, va ser un èxit.

Més escenaris

Pel que fa als escenaris de la Fira, en l’edició d’aquest any s’han diversificat. Tal com recorda González, es van fer activitats a la nova ‘L’ comercial, la zona de passeig que connecta Pep Ventura i les Bòbiles. “Els comerciants de la zona estan molt agraïts de tenir aquest espai de més visibilitat”, segons el regidor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram