El flamant candidat d’ERC a Martorell amb el president Aragonès. Foto: ERC Martorell

Soulimane Messaoudi ha estat escollit com a candidat d’ERC Martorell a les eleccions municipals de l’any vinent amb el 94% dels vots de la militància. “Hem d’obtenir un bon resultat a les eleccions per capgirar la situació política a Martorell”, va dir el flamant candidat després de la seva elecció.

Entre els temes que l’actual regidor d’ERC considera més preocupants, hi ha la taxa d’atur, que recorda que és “la més alta del Baix Llobregat”, i especialment l’atur juvenil. També hi ha la situació de l’habitatge: “No es fan polítiques en matèria d’habitatge i no hi ha habitatge social”, es queixa Messaoudi, que es compromet a fer “polítiques per a la creació d’ocupació i per a l’accés a l’habitatge” si els republicans arriben al govern.

Messaoudi està vinculat a moviments socials i polítics des de fa anys. El 2006 va impulsar el primer comitè d’empresa de la companyia de neteja sanitària on treballava, després ha estat activista de CCOO i de la PAH i el 2019 es va sumar al projecte local d’ERC, convertint-se en el primer regidor de Martorell nascut a l’estranger. El 2023 optarà a ser el primer alcalde de Martorell nascut a l’estranger.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram