El parc Central, una de les zones on arribarà la passarel·la. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha anunciat la construcció d’una passarel·la que unirà la zona del parc Central amb l’avinguda Constitució, connectant així dos barris tot evitant les vies dels Ferrocarrils. L’obra serà possible gràcies a un ajut de 811.000 euros que la Unió Europea ha atorgat al consistori en el marc dels fons Next Generation.

Concretament, la futura passarel·la permetrà connectar la zona de la cruïlla entre els carrers Garraf, Penedès i Anoia amb el carrer Camp Llarg, a la zona del parc Central. Tal com recorden des de l’Ajuntament, fins ara aquestes zones estaven mal comunicades entre elles perquè patien la barrera arquitectònica que suposen les vies del tren.

Segons la regidora d’Urbanisme, Maite Navas, el govern municipal “fa temps” que treballa en la creació de la passarel·la, un projecte que “suposa millorar la mobilitat, salvar barreres i tenir una ciutat més sostenible”. Per això, celebra la injecció econòmica que han rebut des d’Europa per fer-ho possible i assegura que són “afortunats de comptar amb aquest ajut”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram