Una de les escenes de La Passió. Foto: Joan Plans

Olesa ha tancat la temporada de La Passió amb èxit, amb un total de 6.705 espectadors que han passat pel gran teatre del municipi. Aquesta xifra significa un increment “d’una mica més del 3% respecte de la temporada passada, quan vam tenir 6.500 espectadors”, explica a Línia Nord Albert Galceran, responsable de comunicació de La Passió d’Olesa.

Segons les dades, hi ha hagut “una mitjana de 745 espectadors a les nou representacions d’aquesta temporada”, afegeix Galceran. Pel Consell Directiu de La Passió aquesta xifra és altament positiva, ja que “significa un canvi de tendència en el volum d’espectadors”, afirma Galceran, que afegeix que espera que sigui una tendència “que es mantingui de cara a pròximes temporades”.

Una de les claus de l’èxit de públic de La Passió ha estat la presència als mitjans de comunicació. Per exemple, es va poder veure un dels actors que interpreta Jesús de Natzaret, Pep Vilà, en una tertúlia al programa de TV3 Divendres, juntament amb els altres actors de les passions dels municipis dels voltants. També s’ha fet una gran difusió a la ràdio, entre altres mitjans i modes de publicitat.

Galceran explica que “la complicitat dels col·laboradors i, sobretot, la qualitat de l’espectacle, expliquen aquestes xifres”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram