Kiko Veneno oferirà un dels concerts centrals. Foto: Pere Francesch / ACN

Com no podia ser d’una altra manera, la música serà un element clau en la Festa Major. Els tres concerts centrals seran els de Ladilla Rusa, Kiko Veneno i Los Manolos. Es faran al carrer Josep Vilar els dies 14, 15 i 16, respectivament.

El concert de Ladilla Rusa tindrà lloc en el marc de la Festa Petarda. El grup d’electropop, que va néixer el 2017 com una broma entre dos amics, els periodistes Tania Lozano i Víctor F. Clares, convertirà Josep Vilar en una autèntica festa, amb humor i ritme a parts iguals. L’endemà, Kiko Veneno crearà un ambient molt més càlid i íntim amb el públic, amb les cançons que l’han fet popular les últimes dècades. Finalment, el mític grup Los Manolos portarà una bona dosi de la rumba catalana que han cultivat en més de 25 anys de carrera musical.

Però aquestes no seran les úniques actuacions musicals. Per exemple, el dia 15 hi haurà un concert de ritmes cubans a càrrec del grup Havàname a la plaça de l’Església, i el grup Xiula farà feliços els més petits amb l’espectacle musical Big chicken, que es farà la tarda del dia 16 al carrer Josep Vilar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram