Un acte nocturn de la Festa Major d’Abrera. Foto: Aj. d’Abrera

El Govern ha canviat el llistat de municipis on s’ha d’aplicar el toc de queda, i n’ha deixat fora Abrera i Esparreguera, que fins ara sí que havien tingut aquesta mesura. Per tant, al Montserratí només hi haurà tres poblacions amb confinament nocturn des de la una fins a les sis de la matinada: Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca.

L’executiu demanarà aquest dimecres al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) allargar les restriccions ara vigents una setmana més, entre les quals hi ha, a més del toc de queda, la limitació de les reunions a un màxim de deu persones o el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores.

El llistat de municipis afectats pel toc de queda es decideix en funció de la incidència i ara ha passat a ser de 165 poblacions. Es tracta de municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència igual o superior als 400 casos cada 100.000 habitants en els últims set dies, o bé poblacions veïnes d’aquestes, encara que no superin la xifra esmentada.

El nou toc de queda afectaria cinc municipis del Montserratí
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram