L’obra del col·lectiu Feministart a les escales del pavelló municipal de Martorell. Foto: Ajuntament

La quarta edició d’IntARTvenció ha permès transformar tres espais de Martorell i omplir-los de color. La plaça 25 de setembre, la Nau 1 de Ca n’Oliveres i les escales del pavelló municipal tenen un aspecte completament renovat gràcies a les intervencions de tres artistes: la martorellenca Mho Dueñas, el valencià Toni Espinar i el col·lectiu Feministart.

L’obra de Dueñas a la plaça 25 de setembre presenta una dona que “té el seu cor a la mà i l’està oferint a la natura”, tal com ha explicat l’artista a martorelldigital.cat. “És un homenatge a totes les dones que han protegit i cuidat la natura”, ha afegit.

L’obra de l’artista martorellenca Mho Dueñas a la plaça 25 de setembre. Foto: Ajuntament

Espinar, per la seva banda, ha reflectit a la façana de la Nau 1 de Ca n’Oliveres un esperit festiu i de disbauxa, amb cares divertides i onomatopeies. “És una invitació a viure la vida d’una manera desenfadada, conscient i divertida”, ha explicat l’autor al mateix mitjà municipal.

L’obra de Toni Espinar a la façana de la Nau 1 de Ca n’Oliveres. Foto: Ajuntament

Finalment, les també valencianes que formen Feministart han decorat les escales del pavelló municipal amb imatges de dones i hi ha escrit missatges que toquen temes com la violència masclista o l’alliberament de les dones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram