L’exhibició de cultura popular a la plaça del poble. Foto: Ajuntament

Castellví de Rosanes és cada any el municipi que dona el tret de sortida a la temporada de festes majors del Montserratí. Enguany, a més, la celebració ha estat especialment significativa perquè ha obert la porta a fer festes amb una certa normalitat.

La Festa Major de Castellví es va celebrar el cap de setmana passat, del 28 al 30 de maig, amb activitats presencials i segures i amb un sol que va permetre viure un tastet de l’estiu. Per evitar qualsevol risc de contagi de coronavirus, tots els actes van funcionar amb inscripcions prèvies i aformaent limitat.

Sigui com sigui, la pista poliesportiva va acollir divendres al vespre el pregó i, tot seguit, el xou ‘ExCupidos’ del grup de versions Hotel Cochambre. L’endemà al matí, l’acció es va traslladar a la plaça del poble, que va ser l’escenari de l’exhibició de cultura popular dels Bastoners de Martorell i dels balls de la Martukada, el grup de batucada de la població veïna. Al vespre, l’orquestra Mitjanit va portar de nou la gresca a la pista poliesportiva, amb un concert de versions. Finalment, la plaça del poble va acollir diumenge al migdia un espectacle familiar de Madame Roulotte. Al vespre, un concert acústic del cantant i compositor Víctor Arbelo va crear un final de festa íntim.

Castellví va tancar així un cap de setmana esperançador, just un any després d’haver viscut una Festa Major confinada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram