L’obra ‘Els Brugarol’, un dels plats forts de la festa. Foto: Iván Moreno / Bitò

Tot i que la situació epidemiològica no ho posa fàcil, l’Ajuntament d’Esparreguera se les ha empescat per mantenir la Festa Major d’Hivern, la celebració en honor a Santa Eulàlia, patrona del municipi. Del 12 al 14 de febrer, els esparreguerins gaudiran d’una programació adaptada a la pandèmia que tindrà el teatre i el patrimoni local com a protagonistes, renunciant a contracor a les activitats de cultura popular per raons sanitàries.

Un dels plats forts de l’edició d’aquest any serà l’obra de teatre Els Brugarol, escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, que es representarà al Teatre de La Passió el dia 13. Es tracta d’una comèdia sobre els llinatges familiars que ha estat guardonada amb el Premi Recull 2020. El diumenge 14, serà el torn de l’espectacle infantil El llop ferotge, de la companyia del Príncep Totilau, que es farà al Patronat Parroquial.

Pel que fa a la promoció del patrimoni local, tant dissabte com diumenge seran jornades de portes obertes al taller de Ceràmiques Sedó. Els mateixos dies s’oferiran visites guiades al Museu de la Colònia Sedó i al seu recinte industrial.

D’altra banda, la festa tindrà també la seva dosi de música gràcies a la Cobla Ciutat de Cornellà, que farà un concert de sardanes a l’església de Santa Eulàlia després de la repicada de campanes del dia 12 en honor a la patrona d’Esparreguera.

Tots els actes tindran l’aforament limitat, de manera que funcionaran amb entrades gratuïtes que es podran aconseguir a través del web municipal a partir d’aquest dijous.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram