Una imatge de l’àrea de la Salut el dissabte 24. Foto: Twitter (@PNMontserrat)

Les visites al Parc Natural de Montserrat es van incrementar entre juny i setembre un 55% en comparació amb el mateix període de l’any passat, segons han registrat els comptadors dels accessos del parc i ha recollit l’ACN. Arran del tancament de bars i restaurants a mitjans d’octubre, l’augment ha estat encara més visible i s’ha fet notar a Collbató.

Sense anar més lluny, el cap de setmana passat, malgrat els controls dels Mossos d’Esquadra a alguns accessos del parc, tant l’àrea de la Salut com el centre del municipi es van tornar a omplir de cotxes. Ho han explicat a Línia Nord fonts de l’Ajuntament, que també han dit que s’ha intensificat “el control dels vehicles aparcats fora de les zones permeses”. “Divendres es van multar deu vehicles i diumenge, 22, tot i haver incrementat la senyalització, indicant les zones on no és permès l’aparcament”, detallen.

“MÉS PRESSIÓ AL MERCAT”
En la mateixa línia, amb l’augment de visitants a Montserrat, el consistori afirma que s’ha “detectat més pressió al mercat dels diumenges”. Com a resposta, s’han pres mesures de seguretat específiques per a aquesta activitat comercial: “Des de l’Ajuntament, hem perimetrat l’espai i controlem els accessos per assegurar que no se supera l’aforament establert”, limitat al 30%.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram