“Lamento i condemno els vídeos que estan apareixent a xarxes socials de determinats agents de Policia Local”, ha dit l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, aquesta tarda a través de Twitter. És la resposta a diverses imatges gravades en horari de servei que s’han publicat aquest dimecres. El vídeo que més impacte ha causat és d’ahir mateix, quan una de les agents que van haver d’intervenir en un robatori violent al Mercadona es va gravar dins del cotxe, ensenyant la seva pistola i la del company, que conduïa amb l’arma a la mà.

“Així ens hem de veure, atracament al Mercadona amb arma de foc!”, deia, cridant, la policia que gravava mentre el vehicle es dirigia al lloc dels fets. Arran de la publicació d’aquest vídeo, n’han començat a aparèixer d’altres enregistrats amb l’aplicació TikTok on es poden veure agents que, vestits amb l’uniforme i en horari de servei, fan les bromes típiques d’aquesta plataforma d’entreteniment.

Per tot plegat, l’alcalde Rivas ha admès a la mateixa piulada que es tracta d’una “actitud reprovable que no és digna del servei i la responsabilitat que representen” i que “Recursos Humans de l’Ajuntament obrirà expedient i possibles sancions a aplicar” als agents que apareixen en les imatges de la polèmica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram