Portava vuit quilos de cabdells de marihuana dins del cotxe. Foto: Mossos

El conductor d’un cotxe que transportava vuit quilograms de cabdells de marihuana va ser detingut a Abrera dimecres passat, després d’haver fugit de la policia a gran velocitat i en sentit contrari per l’autovia A-2. L’home, de 36 anys i veí de Lleida, va ser arrestat en una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i pels delictes contra la seguretat del trànsit, conducció temerària, resistència als agents de l’autoritat i danys. Finalment, va quedar en llibertat amb càrrecs, segons informen els Mossos.

Els fets van passar el mateix dimecres, quan els agents de la Policia Local van ordenar al conductor del vehicle que s’aturés i, en comptes de fer-ho, va fugir a una velocitat molt elevada pels carrers del municipi, sense respectar la senyalització i posant en risc la resta dels cotxes i els vianants. Després, sense abaixar el ritme, va entrar a l’A-2 en sentit contrari al de la marxa, fent que la resta de vehicles l’haguessin d’esquivar en veure’l venir de cara. Poc abans d’arribar a Martorell, la policia abrerenca va aconseguir bloquejar-li el pas, moment en què el conductor va baixar del turisme i va intentar marxar corrent, però els Mossos el van aturar.

A més, en el moment de la detenció, l’home va oposar resistència i va colpejar els agents, de manera que el van haver de reduir. Després, durant l’escorcoll del vehicle, els policies hi van trobar fins a vuit quilograms de cabdells de marihuana envasats al buit i preparats per a la venda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram