Les sales de cinema de Yelmo a l’Ànec Blau tanquen per la falta de públic i d’estrenes de noves pel·lícules. Foto: Ànec Blau

La cadena de cinemes Yelmo ha anunciat que tanca les sales que té al centre comercial Ànec Blau de Castelldefels. La companyia ha pres aquesta decisió per la falta d’estrenes per part de les productores i pel poc públic que va a les sales d’exhibició. A aquesta situació cal sumar-hi les restriccions impulsades per Salut per frenar el coronavirus, que ha obligat a tancar les botigues dels centres comercials i limita els moviments amb el confinament municipal.

A més de les sales Premium que té a la ciutat, Yelmo també ha explicat que tancarà els cinemes Comèdia i Icària a Barcelona, els que té al Baricentro i les també sales Premium de Sant Cugat, d’Abrera i del Parc Central de Tarragona. Yelmo no és la primera cadena que anuncia els tancaments de les seves sales i se suma a Ocine, que n’ha tancat a diferents municipis de Catalunya.

Per altra banda, Cinesa ha tancat els cinemes que té en un altre centre comercial de la comarca. Es tracta de les sales que hi ha al Llobregat Centre de Cornellà. Tant Ocine com Cinesa expliquen que reobriran i tornaran a programar pel·lícules quan la situació sanitària millori i s’afluixin les restriccions.