Centenars de mostres de record per a Elena Alarcón. Foto: Aj. de Viladecans

La Torre del Baró va ser l’espai escollit per instal·lar la capella ardent dedicada a la regidora i tinent d’alcalde de Viladecans Elena Alarcón, que va morir de càncer el 16 de març amb 46 anys. L’espai va estar obert el 17 de març i hi va passar la plana major del PSC, que es va acomiadar de la titular de les àrees d’Alcaldia, Serveis Generals, Serveis d’Empreses i Innovació i de Formació i Ocupació.

Salvador Illa, Miquel Iceta, Eva Granados, Maria Miranda o Antoni Poveda van ser alguns dels noms que van voler recordar Alarcón, que va dedicar gran part de la seva vida laboral a defensar els treballadors i treballadores. També se’n van acomiadar els partits de l’oposició, que van lamentar la pèrdua d’una regidora treballadora i intel·ligent, sempre disposada a debatre amb ells per millorar Viladecans.

Per tots aquells que no van poder anar a la capella ardent, l’Ajuntament va obrir un llibre de condol virtual que va recollir centenars de missatges de record i suport a la família d’Alarcón.

Mor la primera tinent d’alcalde de Viladecans, Elena Alarcón