Els professors explicaran les seves eines i resoldran dubtes. Foto: Aj. de Viladecans

L’educació és un dels sectors que més directament ha patit la crisi del coronavirus. Fins a 188 països han tancat totes les seves escoles, instituts i universitats. Això ha acabat afectant gairebé el 90% de la població estudiantil mundial. En diversos llocs, com aquí a Catalunya, s’han posat en marxa les classes telemàtiques a través de diferents aplicacions.

Això ha fet que la tecnologia es converteixi en un element bàsic a ensenyar a les escoles i, a més, el seu aprenentatge ha de ser eficaç perquè els estudiants puguin seguir les classes en línia des de casa. I aquí, Viladecans assumeix un paper protagonista, ja que forma part del projecte educatiu europeu LEA.

Learning Technology Accelerator (LEA) és una xarxa d’organitzacions públiques que treballen per estar al dia de les tecnologies de l’aprenenatge. Viladecans en forma part juntament amb Halmstad i la regió de Gothenburg (Suècia), Torí (Itàlia), Braga (Portugal) i Konnevesi (Finlàndia).

Amb aquesta iniciativa, la directora de l’Escola Montserratina, Emi Fornalli, i Olga Díaz, de l’Institut Olimpia, explicaran quines tecnologies fan servir durant la crisi del coronavirus, què funciona millor i que no va tan bé, i quines necessitats s’estan trobant. En total es faran cinc seminaris en línia des d’ara i fins al juny.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram