Els representants del Sindicat de Policia Local (SPL-CME) mantindran una reunió amb l’alcalde Lluís Mijoler el 16 de setembre per parlar sobre la situació que denuncien que viu el cos de Policia Local de la ciutat. La reunió es va concertar després de la protesta que els agents van protagonitzar davant de l’Ajuntament el 9 de setembre, que va obligar a aturar el Ple pel soroll que feien els manifestants.

Durant la trobada, el sindicat reclamarà a Mijoler que es millorin les condicions laborals dels agents per intentar consolidar la plantilla i evitar que marxin més agents d’un cos amb manca crònica d’efectius.

Des del sindicat també denuncien que el consistori no ha aplicat cap mesura per reduir riscos de contagi, com fer canvis al calendari laboral o flexibilitzar l’inici de torn. Així mateix, també denuncien que el govern local no ha volgut fer cap test PCR als agents per descartar que hi hagués algun positiu i que, finalment, 14 agents se’l van pagar de la seva butxaca.

Des del consistori asseguren que segueixen els protocols marcats per Salut i que no fan proves massives, sinó que fan tests per confirmar casos sospitosos.