La ciutat escalfa motors per a una nova edició de la Festa Major de Sant Pere. Del 27 al 30 de juny, els carrers de tots els barris s’ompliran d’activitats per a tots els públics, des dels més petits fins als més grans.

Un dels plats forts d’aquesta edició serà el pregó, que anirà a càrrec de Nerea Rodríguez, la cantant i actriu gavanenca que es va fer famosa gràcies a la seva participació en el concurs televisiu OT. L’acte es farà a la plaça Major dijous 27 a partir de dos quarts de nou del vespre.

Els dies 28 i 29, els més petits seran els protagonistes amb una nova edició del Petit Sant Pere, que es farà al Parc del Mil·lenni i on hi haurà música, espectacles, festa d’aigües i una gimcana. Les nits seran per als més joves, que al Parc del Calamot podran gaudir de les activitats i els concerts que es faran en el marc del Gavà Jove.

Per altra banda, el foc tornarà a ser el protagonista amb el tradicional castell de focs, que es farà divendres 28 a partir de les 23.30 a la platja de la ciutat.