Un dels tres agents que anava al cotxe de policia va quedar atrapat i els Bombers el van alliberar. Foto: Twitter (@splcme_elpratll)

Millora l’estat de salut dels tres agents de la Policia Local del Prat que van patir un accident de trànsit dissabte. Així ho expliquen fonts municipals a Línia Mar, que també comenten que els tres agents continuen hospitalitzats, però que evolucionen favorablement. Els Bombers, que van rebre l’avís a les 18:10 hores, van enviar-hi dues dotacions i van haver d’excarcerar un dels agents, que va quedar atrapat dins del cotxe policial després del xoc.

L’accident es va produir a la plaça de Blanes, a la cruïlla que hi ha entre el carrer de Lleida i la carretera de la Bunyola. El cotxe de policia estava de servei, ja que anava a atendre un avís que els agents havien rebut per una baralla. A l’encreuament van xocar amb una furgoneta on viatjava el conductor, que segons Ràdio El Prat no va patir ferides greus. Ràpidament, diversos veïns que estaven prop dels fets van apropar-se als cotxes accidentats per ajudar als ferits. En l’operació de rescat també hi van participar quatre ambulàncies, que van traslladar els ferits a l’hospital de Bellvitge.

La zona va estar tallada fins a quarts de deu de la nit, quan els serveis municipals van poder reobrir el pas al trànsit després de deixar la calçada neta.