El Consorci lamenta els furts que pateixen els pagesos als cultius, als hivernacles i als magatzems. Foto: Twitter (@ParcAgrariBaix)

El Parc Agrari ha decidit augmentar l’horari del servei de vigilància així com el nombre de guardes que hi treballen després d’haver detectat un increment dels robatoris que hi ha als cultius i als magatzems i hivernacles dels pagesos. Des del Consorci lamenten aquesta situació, després de notar també un augment de la gent que hi va a passejar o a fer esport.

L’increment dels robatoris és un altre dels problemes que pateixen els pagesos que treballen al camp agrari, que a través del sindicat Unió de Pagesos han tornat a reclamar “mesures urgents” a l’ACA per evitar les inundacions que hi ha cada cop que plou i que fan malbé gran part de les collites.

Sobre aquestes mesures també en van parlar Josep Pañella, president de la Cooperativa Agropecuària de la ciutat, i l’alcaldessa Raquel Sánchez, que dijous 12 de novembre van firmar un conveni de col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament per fomentar i mantenir l’activitat agrícola al municipi.