Algunes de les plantes trobades pels agents de policia durant l’operació. Foto: ACN / Mossos

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup que es dedicava a cultivar marihuana a Castelldefels i Cornellà per enviar-la cap Alemanya en sobres a través d’enviaments postals. Els agents van detenir el propietari d’una botiga ‘grow shop’ de Cornellà, que cultivava la marihuana a casa seva, a Castelldefels.

Al garatge de la casa, la policia catalana va trobar una porta oculta que portava a dues habitacions on es cultivaven una part de les plantes de marihuana. Aquesta troballa es va fer el 30 de juny, quan els agents van entrar a escorcollar la casa de Castelldefels i la botiga de Cornellà.

L’operació va acabar amb 30 quilos de marihuana, 550 plantes i 7.500 euros en metàl·lic intervinguts. Els agents també es van emportar estris de pesatge, cultiu i embalatge que servien per fer els enviaments i una escopeta d’aire comprimit. Els Mossos també van detenir una altra persona que feia de contacte amb el comprador d’Alemanya, a qui distribuïa la droga. Els dos han quedat en llibertat amb càrrecs.