El cap de l’oposició al Ple de Castelldefels, Manu Reyes, entrarà com a diputat del Parlament. Foto: Àlex Recolons / ACN

El líder del PP de Castelldefels i cap de l’oposició al Ple, Manu Reyes, entra com a diputat del PP al Parlament de Catalunya. Reyes, que va ocupar el setè lloc de la llista a les eleccions del desembre del 2017, serà el substitut d’Esperanza García, número 4 dels populars. García deixa el Parlament perquè ha estat fitxada pel govern d’Albiol a l’Ajuntament de Badalona, tal com recull l’ACN.

En declaracions a Línia Mar, Reyes assegura que viurà “dos mesos i mig molt intensos” com a diputat del Parlament, ja que el Govern vol tancar diverses comissions i propostes que té en marxa a la cambra. En aquest sentit, el diputat diu que la seva intenció és treballar per la ciutat, per la comarca i pel país “per millorar la qualitat de vida dels ciutadans” davant la situació que estem patint.

Reyes considera que l’anunci de tancar bars i restaurants durant quinze dies que ha fet la Generalitat és un “míssil a la línia de flotació” d’una ciutat com Castelldefels, dedicada a la gastronomia i al turisme. Per això diu que el proper Ple del Parlament portarà una proposta per impulsar “un pla de xoc per recolzar el sector de la restauració”.

Sobre la possibilitat que torni a ocupar un lloc a les llistes a les pròximes eleccions, que es preveu que se celebrin a mitjans de febrer, Reyes considera que “és molt aviat” per parlar-ne i adverteix que mai se sap que pot fer aquest Govern, que es pot treure un “as de la màniga” per allargar la legislatura i no convocar les eleccions.

Manu Reyes ja va ser diputat pel PP entre el 2012 i el 2015 i compartirà grup amb el cornellanenc Daniel Serrano, amb Santi Rodríguez i amb el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández.