Tots els regidors van aplaudir el discurs de comiat de Tejedor. Foto: Ajuntament

Lluís Tejedor va presidir el seu últim Ple com a alcalde de la ciutat el 8 de maig. Fa temps que se sabia que aquest era el seu últim mandat i que, després del 26 de maig, Tejedor deixarà l’alcaldia, però així i tot, l’emoció es va apoderar de la sala. En el seu discurs de comiat, a Tejedor se li va trencar la veu i se’l va veure emocionat quan va agrair als seus companys de partit haver-li fet confiança per liderar durant gairebé quatre dècades la ciutat.

En aquest sentit, el batlle va considerar que “els reptes de la ciutadania del segle XXI no són els de la ciutadania de finals del segle XX” i va animar tots els que es presenten a les eleccions a entomar els desafiaments de la ciutat amb ganes i amb responsabilitat.

Tejedor, que va entrar a l’Ajuntament com a regidor en les primeres eleccions municipals d’ara fa quaranta anys, va explicar que “la tasca que hi ha per davant és molt més difícil de la que jo he hagut de fer”.

AGRAÏMENTS PER A TOTHOM
L’històric alcalde també va afegir que “hi ha molts reptes al davant i encara queden molts dèficits” a la ciutat, pels quals va demanar disculpes als ciutadans si no els han pogut complir tots.

A més dels companys de partit, Tejedor també va agrair especialment al PSC “la lleialtat” durant els mandats en què s’han unit per governar, la tasca dels treballadors del consistori i la bona relació entre els regidors de tots els colors polítics.

Finalment, va acabar desitjant als regidors que siguin feliços “perquè, si ho sou, al Prat li anirà molt millor”.