La direcció de l’Hospital de Viladecans ha dit que les restriccions estaran en vigor fins que ho considerin necessari. Foto: Arxiu

L’Hospital de Viladecans ha anunciat que cancel·la les visites als pacients hospitalitzats al centre. L’objectiu és evitar contagis i contribuir a frenar la segona onada de la pandèmia del coronavirus, ara que hospitals i centres sanitaris tornen a notar la pressió de l’increment de casos i s’està arribant al límit de les unitats de cures intensives.

La direcció va començar a implementar aquesta mesura divendres, suprimint les visites als pacients hospitalitzats, que fins ara estaven limitades a una hora diària. Des del centre expliquen que ja han tornat a reforçar els canals alternatius d’informació, bàsicament a través del telèfon, que permet mantenir el contacte amb els pacients ingressats i amb els professionals que els tracten.

Per altra banda, també es restringeix l’entrada als acompanyants dels pacients que han d’anar a les consultes externes. El centre demana a tots aquells que tinguin cita que hi vagin sols i, si necessiten un acompanyant, que només sigui un. També recomana ser puntual a l’hora d’arribar, per tal d’evitar aglomeracions a les sales d’espera.

A més d’aquestes restriccions, l’Hospital demana a tots els que hagin d’anar al centre que mantinguin les distàncies de seguretat en tot moment, que portin mascareta tota l’estona i que es desinfectin les mans amb gel hidroalcohòlic quan entrin al recinte, unes mesures que també han de complir estrictament tots els acompanyants.

Aquestes mesures no tenen data de finalització i estaran en vigor fins que la direcció ho consideri necessari.