Les platges del Prat són les més ben valorades de l’àrea metropolitana. Foto: AMB

Platges de notable alt. Aquesta és la valoració que han fet el més de mig milió de visitants que, des de mitjans de maig i fins a mitjans de setembre, van passar pels 5 quilòmetres i mig de platges que té la ciutat. Així ho diu l’enquesta de satisfacció que l’àrea metropolitana (AMB) va fer als usuaris de les platges dels municipis que formen part de l’AMB. Segons aquest estudi, les del Prat són les platges metropolitanes més ben valorades, amb una nota d’un 8,03 sobre 10. Aquesta dada té més mèrit si es té en compte que, en conjunt, les platges de l’AMB han rebut un 7,73, la segona puntuació més alta des que es fa l’enquesta.

El paisatge i l’entorn del litoral pratenc és l’aspecte que més bé han valorat els usuaris de la platja, que donen un 8,30 a aquest aspecte. Pel que fa a altres elements, els banyistes també posen més d’un vuit a qüestions com l’accés a la platja o la tranquil·litat, un aspecte que rep gairebé un 8,4 de valoració.

El punt en què les platges de la ciutat treuen la nota més baixa és el que valora la proximitat, que rep un 7,75 dels usuaris.

Per darrere de les platges de la ciutat, que aquest estiu van acollir 526.002 banyistes, les més ben valorades pels usuaris són les de Viladecans, Castelldefels i Gavà.