Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

 

Diverses personalitats del món de la política valoren l’efemèride del periòdic, que consolida el seu espai comunicatiu a Castelldefels, Gavà, Viladecans i el Prat de Llobregat.

 

Maria Miranda
Alcaldessa de Castelldefels (PSC)

Informar amb rigor, veracitat i cada vegada de manera més immediata és tota una responsabilitat. La premsa local té un paper protagonista perquè els veïns i veïnes de cada municipi estiguin informats de l’actualitat que els envolta. Com a alcaldessa de Castelldefels, i llicenciada en Ciències de la Comunicació, comprenc, agraeixo i respecto la tasca dels professionals de la comunicació. Gràcies i per molts anys, Línia Mar!

 

Manuel Reyes
PP de Castelldefels

En el ámbito municipal es más que necesario que exista pluralidad en los medios de comunicación para que los vecinos puedan informarse no exclusivamente por los respectivos boletines municipales. Por ello, cabe hoy animar a que Línia Mar, que cumple 5 años, pueda seguir realizando esa labor destacada que la prensa independiente lleva a cabo. La prensa local merece todo nuestro respeto y apoyo.

 

Raquel Sánchez
Alcaldessa de Gavà (PSC)

En primer lloc vull traslladar-vos les meves felicitacions pel vostre aniversari. Per a mi, és un motiu de satisfacció que un mitjà local com el vostre es consolidi. I és que, en el món local, sou una peça clau per apropar-nos allò que passa a la ciutat. Sou els mitjans de proximitat els que ens informeu del dia a dia, de les petites coses que són les que interessen als veïns i veïnes de cadascuna de les localitats on sou presents.

 

Miguel Ángel Ibáñez
Cs de Gavà

Siempre es motivo de alegría la celebración de un aniversario, pero cuando lo es de un medio de comunicación, si éste es imparcial y profesional, debemos celebrarlo con mayor ímpetu. La información es lo que nos hace libres, es lo que nos permite tener criterio en base al conocimiento de los hechos. Es desde este punto de vista del que animamos a Línia Mar a contribuir con su publicación a informar durante muchos años más.

 

Carles Ruiz
Alcalde de Viladecans (PSC)

El paper dels mitjans de comunicació és essencial per al funcionament democràtic. La informació veraç i contrastada ajuda la societat a afrontar els possibles abusos dels poders econòmics i polítics. És important, a més, que hi hagi mitjans de totes les línies ideològiques, que recullin la varietat de pensament social. El periòdic Línia Mar demostra, amb el seu cinquè aniversari, que fer periodisme serveix per mantenir-se al peu del canó. Felicitats!

 

Bàrbara Lligades
ERC de Viladecans

És un luxe poder comptar amb mitjans de comunicació independents i de qualitat com Línia Mar, sobretot en comarques com el Baix Llobregat on hi ha una manca important de mitjans que facin de contrapès al model de mitjans municipals existent, especialment en ciutats com Viladecans. Fa cinc anys vau ser un alè d’aire fresc i avui simplement sou imprescindibles per garantir una societat més lliure. Llarga vida!

 

Lluís Tejedor
Alcalde del Prat (ICV-EUiA)

Moltes felicitats a Línia Mar en el seu cinquè aniversari. En un món globalitzat és molt important sentir-nos arrelats a una comunitat, i la informació contribueix a conformar aquest sentiment de pertinença. Línia Mar, a través de totes les seves edicions, aconsegueix apropar les notícies de proximitat amb un periodisme dinàmic i modern que utilitza totes les tecnologies per arribar al més a prop possible. Felicitats!

 

Jordi Ibern
ERC del Prat

Els mitjans de comunicació locals són importants per poder transmetre aquelles notícies, actes i esdeveniments que passen a les nostres ciutats i pobles. Per això, sempre hem apostat perquè aquests mitjans puguin treballar prioritzant els criteris periodístics. Línia Mar compleix el seu 5è aniversari. Cinc anys apropant l’actualitat local per interrelacionar els pobles i ciutats de la part baixa de la comarca. Moltes felicitats i per molts anys!