Els propietaris de l’administració de loteria de Castelldefels que van vendre part del primer premi de la Rifa del Nen celebrant-ho. Foto: Gemma Sánchez / ACN

La sort va tornar a deixar una pessigada a Castelldefels amb la rifa del Nen. La botiga de llaminadures i de venda de loteria ‘Somies!!’, del centre de la ciutat, va tornar a repartir alguns milions gràcies al número 19750, el primer premi de la rifa que es va sortejar durant el dia de Reis. Aquest és el segon cop que aquest punt de venda de loteria del carrer Pompeu Fabra reparteix part d’un premi del sorteig de Reis.

Com va explicar la propietària del negoci, Núria Terés, en declaracions a l’ACN, “no sabem si és només un, o si es tracta de tres, deu o quaranta”, els dècims que havien venut des de la seva administració, ja que l’establiment no és com una administració tradicional amb els dècims en paper sinó que només els ven a través d’una màquina expenedora que van instal·lar fa una dotzena d’anys.

Des de llavors, la botiga, que fa més de mig segle que va obrir portes, ha tingut la sort de repartir més premis com part d’un primer i d’un cinquè premi de la loteria de Nadal, un segon premi en un sorteig de Reis anterior i, fins i tot, van validar una butlleta premiada de l’Euromilió en una ocasió.