El director general d’Indukern, Daniel Díaz-Varela, entregant els ordinadors a la seu que l’empresa té al Prat. Foto: Ajuntament del Prat

L’empresa Indukern ha donat cent ordinadors a l’Ajuntament del Prat. Ara, el consistori farà arribar els ordinadors als infants pratencs que els necessitin per seguir aquest curs escolar 2020-2021. Indukern es dedica a la distribució de productes químics i a l’assessorament per a altres empreses que es dediquen a la nutrició animal, a les aromes i fragàncies i a la farmàcia i salut animal.

L’entrega dels ordinadors es va fer, dimarts 22, a les instal·lacions que l’empresa té a la ciutat. El director general d’Indukern, Daniel Díaz-Varela, va afirmar que la seva companyia sempre ha mantingut “un compromís social” amb l’entorn més proper. Per això, aquesta vegada han volgut contribuir donant “equips informàtics per a aquells nens i joves del Prat que estan cursant ESO i Batxillerat i que els necessiten per poder seguir el curs escolar 2020-2021”.

Aquest centenar de portàtils se sumaran als més de 200 ordinadors que l’Ajuntament ja va repartir entre els alumnes de la ciutat que no tenien mitjans a les seves llars. L’objectiu és intentar evitar l’escletxa digital i així facilitar la igualtat d’oportunitats en l’accés a la xarxa i al seguiment del curs per poder assolir tots els coneixements.