El xef Xabier Gutiérrez

El xef Xabier Gutiérrez durant el seu discurs. Foto: Twitter (@gerenciafihr)

Com cada any, el Gremi d’Hostaleria va tancar l’any amb la celebració de les Trobades Gastronòmiques, que per 13a edició consecutiva serveixen per cloure la temporada i homenatjar els principals establiments, plats i cuiners d’aquest 2022 que s’acaba.

L’esdeveniment, que va tenir lloc el 13 de novembre al restaurant Embarcadero de l’Hotel Playafels, va comptar amb la presència del reconegut xef i divulgador Xabier Gutiérrez. Famós per haver estat cuiner al prestigiós restaurant Arzak, va impartir una conferència sobre la innovació i l’experimentació com a clau de l’èxit.

Per altra banda, la cita va servir per reconèixer la tasca de diferents bars i restaurants, com ara Xalar, Tibu-Ron, Suso, el Mar de la Tranquil·litat 1969, Iguana, i també dels cuiners Montserrat Escalona, de Celeste, o bé Sandra García, de la Toja. A més, es van donar premis a l’excel·lència per la seva trajectòria a Pedro Álvarez, Salvatore Faraco i José Soler.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram