segell qualitat calçots

Els calçots del Prat, reconeguts amb un segell de qualitat. Foto: Ajuntament

La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat ha estrenat el segell ‘Calçots del Prat’ per comercialitzar els seus calçots, conreats al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal posicionar i identificar els calçots pratencs, catalogats de producte de quilòmetre zero, entre la resta de calçots que arriben al mercat.

D’acord amb això i segons asseguren des de la mateixa cooperativa, es tracta d’un producte fresc i sostenible que arriba al mercat poques hores després de ser collit, sense passar per cap procés d’emmagatzematge en fred. Els pagesos que cultiven els calçots recorden que la terra del Delta del Llobregat és rica en minerals i molt fèrtil, fet que garanteix hortalisses de gran qualitat.

D’altra banda, aquest mes de març un total de 13 restaurants del Prat participen en les jornades que inauguren el Març Gastronòmic de Prat, que comptarà amb la presència de la xef Carme Ruscalleda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram