La droga, els diners i la resta d’instruments que la policia va trobar en un pis de Viladecans. Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar un punt de venda de cocaïna al barri de Can Sellarés de Viladecans. La investigació va començar quan van detectar que molts toxicòmans entraven en un pis i en sortien, poc després, amb les dosis que havien comprat.

Els agents calculen que, per l’elevada quantitat de dosis que van trobar preparades dins del pis i per l’alta afluència de consumidors, els delinqüents podien guanyar entre 9.000 i 12.000 euros diaris. Durant la intervenció, la policia va trobar una pila de dosis preparades per vendre sobre la taula del menjador. També hi havia bosses amb cocaïna, alguna d’ella en roca, set quilos de productes per tallar-la, 3.200 euros en efectiu i bàscules de precisió per preparar les dosis.

Els dos detinguts van ser empresonats després de passar a disposició judicial. Els dos homes, un de 49 anys i l’altre de 19, tenien set antecedents per fets similars. La policia creu que podien arribar a vendre 400 dosis al dia al pis de Viladecans.

TROBEN 300 PLANTES DE MARIHUANA A GAVÀ
La policia catalana també va ser l’encarregada de desmantellar una plantació de marihuana dins d’una casa a Gavà. L’operació va comptar amb la participació de la Policia Local, que va acreditar que un domicili del carrer Indústria només es feia servir per cultivar-hi droga.

En l’operació policial, els Mossos hi van trobar gairebé 300 plantes de marihuana, que es feien créixer gràcies a una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica. Per això, el responsable del cultiu va ser denunciat per un delicte d’incendi per imprudència greu, per un altre de defraudació de fluid elèctric i per un contra la salut públic. Així i tot, l’home va quedar en llibertat amb càrrecs.