La precampanya de les eleccions municipals no s’atura i els moviments per configurar les llistes que les diferents formacions polítiques presentaran el pròxim 26 de maig també avancen.

Ciutadans ha estat el protagonista d’un dels últims fitxatges de la ciutat, ja que Sonia Motos anirà a la seva llista com independent. D’aquesta manera, el partit taronja incorporarà qui va ser tinent d’alcalde del govern local del Partit Popular, liderat per Manu Reyes. Com han recollit diferents mitjans, Motos va explicar que se suma a Ciutadans perquè és “un projecte de centre més transversal” amb el que se sent representada.

Davant d’aquest anunci, el PP va comunicar que la seva llista la tancarà Mariano Gomà, expresident de Societat Civil Catalana i actual president de Foro España. Pel cap de llista dels populars, Manu Reyes, comptar amb Gomà “és un orgull i representa molt bé els valors” que volen per la ciutat.

TÀNDEM FEMENÍ
Un altre dels noms que s’han anunciat és el d’Esther Niubó, diputada al Parlament del PSC. Niubó serà la número 2 de Maria Miranda a la llista que els socialistes presentaran a les municipals. La diputada va explicar que compaginarà el càrrec de diputada al Parlament amb el de regidora a l’Ajuntament.

Movem i Podem es presentaran junts

Movem Castelldefels En Comú Podem és la marca amb què es presentarà la confluència entre ICV, Podem i Catalunya en Comú. Tal com van explicar Ada Colau i Candela López en la presentació de la cap de llista, l’objectiu és “aturar la dreta” a la ciutat concentrant el vot d’esquerres.