La trobada de Tamara Carrasco amb el president. Foto: Twitter (@QuimTorraiPla)

El jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona ha decidit remetre el cas de la membre del CDR Tamara Carrasco als jutjats de Gavà. La decisió es va prendre a mitjans d’aquest mes després que, a principis de novembre, l’Audiència Nacional retirés les acusacions de terrorisme i rebel·lió i traslladés el cas als tribunals catalans.

Des del grup que dona suport a Carrasco expliquen que la causa contra ella s’ha traslladat a Gavà perquè és el partit judicial que li pertoca per viure a Viladecans. Això ha passat perquè, des del mateix grup, diuen que “no se la localitza” als llocs als quals es van produir els fets que li imputarien i creuen que això pot acabar sent positiu per a la seva causa. A més, des del mateix grup expliquen que, tot i que des del jutjat de Gavà encara no han contactat amb Tamara Carrasco, el trasllat del cas significa que la causa “d’alguna manera avança”.

En una roda de premsa que va fer el passat 17 de gener i que van recollir diferents mitjans, Tamara Carrasco va explicar que el trasllat de la causa permetrà tornar a demanar l’aixecament de les mesures cautelars, que la mantenen confinada a la ciutat des de fa deu mesos.

TROBADA AMB EL PRESIDENT
Abans de saber-se aquesta notícia, Tamara Carrasco va mantenir una reunió informal amb el president de la Generalitat.

Quim Torra es va trobar amb Carrasco el 23 de desembre per felicitar-li les festes i va fer una piulada amb l’etiqueta #CapDonaEnLOblit. Ella va agrair el gest i que el president la tingués present durant les festes.