Més d’un centenar d’artistes participaran en aquest festival. Foto: El Baix és Cultura

El Prat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sant Boi s’han sumat al primer festival comarcal en línia. Es tracta de ‘El Baix és cultura’, una iniciativa que ha unit una vintena de municipis del Baix Llobregat per valorar el talent cultural de la comarca. Els concerts i espectacles es podran veure a través d’Instagram i serviran per potenciar als artistes locals, obrint-los les portes més enllà dels seus municipis.

Els espectacles es podran veure al compte d’Instagram @elbaixescultura_zonadelta, que oferirà els diferents espectacles des de divendres i fins diumenge. La programació ha estat pensada per a tots els públics i comptarà amb més d’una trentena de concerts acústics, cinc sessions de DJ i espectacles teatrals de tota mena. També hi haurà espai per a la dansa, per a la literatura, una sessió de monòlegs, contacontes per a adults i infants i tallers de tota mena, des de cuina fins a robòtica passant per circ, cuina o ràdio.

Artistes com la cantant Lucrecia, els actors José Corbacho i Quim Masferrer, el periodista i escriptor Francesc Latorre o els cantants Santi Balmes i Eduard Costa ja han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa, que vol mostrar la riquesa cultural i el talent creador dels veïns i veïnes del Baix Llobregat.