L’Ajuntament demana a la Generalitat i al Procicat que posi recursos per evitar aglomeracions. Foto: Twitter (@AjCastelldefels)

L’Ajuntament de Castelldefels està a favor de canviar el confinament comarcal pel metropolità. El consistori reconeix que la ciutat és una destinació turística que es nodreix de molts visitants de Barcelona i d’altres ciutats de l’entorn. Saben que molts venen al municipi per gaudir-ne de la platja o per l’oferta gastronòmica.

Per això, l’alcaldessa Maria Miranda demana a la Generalitat que aposti per un confinament metropolità, però posant els recursos necessaris per evitar que hi hagi aglomeracions. Miranda recorda les imatges d’aglomeracions que hi va haver al passeig marítim de la ciutat durant Setmana Santa i demana al Govern que faci el que sigui necessari “per evitar que es repeteixin escenes d’aglomeracions”.

En aquest sentit, el govern local prega al Procicat que tingui en compte aquesta situació i hi hagi mesures per evitar les aglomeracions si, finalment, es canvia el confinament comarcal per un de metropolità.